Activiteiten bij handelaren, zorginstellingen en anders vzw's

Basta!Sint-andriesziekenhuis - foto: https://www.kantoorinterieur.be

Basta! in the picture

Haal je weleens een maaltijd af in Tielt? Ga voor ‘zero afval’ en kies voor een afhaalmaaltijd van je favoriete adresje in de herbruikbare bewaardozen, -glazen of -bokalen van Basta!, een project van Tieltse bodem. Basta! is een circulair systeem van duurzame, herbruikbare verpakkingen voor afhaalmaaltijden.

Je bestelt je afhaalmaaltijd bij één van de deelnemende handelaars, betaalt eenmalig een waarborg en neemt je maaltijd mee in één van de herbruikbare potten. Het assortiment bestaat uit vershoudende bokalen, dozen en potten gemaakt van (ovenbestendig) glas en/of gifvrij hard plastic.

A piece of cake! Meer info via https://vzwwop.com/basta/

Tijdens de Zero Waste Week ontvang je bij elke Basta!-maaltijd een leuke waardebon die je kan besteden in de deelnemende zaken en de verpakkingsarme winkel Bokaal.

Gedurende de volledige Zero Waste Week, van 13 tot 19 mei 2024
Bij de deelnemende zaken: Koken Tielt, Carlito, Pizza Aversa en Bokaal
Geen


Sint-Andriesziekenhuis: zero waste in de inkomhal

Tijdens de Zero Waste Week kom je in de inkomhal van het Sint-Andriesziekenhuis meer te weten over het afval uit het operatiekwartier, en hoe het afval verwerkt wordt.

Gedurende de volledige Zero Waste Week, van 13 tot 19 mei 2024
Sint-Andriesziekenhuis, Bruggestraat 84, Tielt
vrije toegang


Verkoop van tweedehands kledij in Mivalti’s Corner

Tijdens de Zero Waste Week wordt Mivalti’s Corner, de cadeauwinkel van Mivalti, omgetoverd tot een pop-up winkel voor tweedehandskledij.

Gedurende de volledige Zero Waste Week, van 13 tot 19 mei 2024
Mivalti’s Corner, Kortrijkstraat 64, Tielt
vrije toegang
foto: Mivalti


Voetbalclub Groene Leeuwen

Doorgeeftafel

Voetbalkledingruil in de voetbalkantine van Ruiselede! Voor 1 symbolische euro krijg je de kans om voetbalkledij te 'kopen' die anders misschien zou worden weggegooid. Een manier om oude voetbaloutfits een tweede leven te geven en tegelijkertijd het milieu te helpen door hergebruik te promoten. Alle clubleden worden aangemoedigd om eens goed in hun kleerkast te kijken en te zien welke voetbalkledij ze niet meer dragen. Wat voor jou niet meer werkt, kan voor iemand anders een geweldige vondst zijn!

27 april 2024
voetbalkantine Groene Leeuwen, Tieltstraat 46/B, Ruiselede
€ 1 / stuk

Avansa

Mondiale Raad

West-Vlaanderen