DREEF

Na enkele jaren onderbreking, gaat DREEF in 2022 terug van start met de 4e editie van het zomerfestival!

Zoals steeds blijft het team achter DREEF zich inzetten om editie na editie het festival te laten groeien en evolueren op verschillende vlakken.

Van bij het begin werd er nagedacht over en veel belang gehecht aan duurzaamheid, ecologie en toegankelijkheid. Ondertussen is 95% van de verlichting in LED (zowel podium als inkleding), zal er komende editie gewerkt worden met herbruikbare bekers en blijven we ons inzetten om alles zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Mede door de steun van onze vaste sponsors en Stad Tielt, kunnen we onze visie hierover jaar na jaar verder uitzetten.

Zoals ieder jaar blijft er uiteraard ingezet worden op het ondersteunen van zoveel mogelijk lokaal, jong en divers muzikaal talent. Veel bands en artiesten staan een jaar na de passage op DREEF reeds op diverse festivals en grote podia. DREEF blijft dus zoals altijd de locatie bij uitstek voor de muzikale meerwaardezoekers.

Waar DREEF in de avond vooral de zwaardere gitaar en de stevigere beat laat zegevieren, is er overdag de gekende DREEF-sfeer terug te vinden. Dit in de vorm van een gemoedelijk kader met springkasteel, ploeterbad, schminkstand, etc... Ook hier ontbreekt uiteraard nooit de betere achtergrondmuziek.

PROGRAMMA

Vrijdag 1 juli

Live muziek met o.a. The RG’s (BE),
Meltheads (BE), Tramhaus (NL)
Afterparty met Sofie Angels & The Captain (BE)

Zaterdag 2 juli

Doorlopend randanimatie met springkasteel, schminkstand, free haircuts by Gilles, Morpho ...
Muziek overdag wordt gekozen door Jelle Denturck en Pieter-Willem Lauwers
Live muziek met Weireldverbeteroars? (BE), IZOMO (BE), NAFT (BE) + Twerkshop (BE) - Afterparty met DJ 4T4 en DJ GORDIJNTJE (BE)

Zondag 3 juli

Overdag doorlopend randanimatie met springkasteel, schminkstand,
free haircuts by Gilles Morpho ...
DJ sets met Kapitein Seppos, Mr. B, Carlamote