Klavertje-4,  'Happy Feet'

Klavertje-4 en 'Happy Feet'

De Klavertje4wandelingen

Vier wandelingen situeren zich op het grondgebied van deelgemeente Tielt zelf. Die steegjeswandelingen kregen als roepnaam de Klavertje4-wandelingen mee, omdat ze min of meer in klavervorm het Tieltse stadscentrum omsluiten. Zij loodsen je vier keer langsheen smalle Tieltse weggetjes waarvan je het bestaan nauwelijks vermoedt. Elke wandeling is 5 km lang; ideaal dus voor een korte maar toch deugddoende uitstap. Je kan ze trouwens perfect onderling combineren zodat je uiteindelijk toch een langere tocht in de benen hebt. De vier wandelingen starten en eindigen telkens aan de Hallentoren; een terrasje is dus nooit veraf.

Deze 4 wandelingen zijn bewegwijzerd. Volg de pijlen met het nummer van je wandeling.

'Happy Feet'- wandelingen in Kanegem, Aarsele, Tielt (Poelberg) en Schuiferskapelle

De 'Happy Feet'- wandelingen zijn 2,5 - 3 km lang en situeren zich in de 3 deelgemeenten en rond de Poelberg. Er is telkens een bewegwijzerde route uitgestippeld en zo kan je ook daar volop op ontdekking gaan.
Volg de rode 'Happy Feet'-bordjes: start in de 3 deelgemeenten aan de kerk en in Tielt aan de Poelbergsite.

'Dwars door Tielt'

In Tielt werd ook een grotere steegjeswandeling voorzien van 10 km.
Let op: deze is niet bewegwijzerd en best te wandelen met het plan (ook te verkrijgen op het stadspunt). Aanrader voor een iets pittiger, maar haalbare wandeling!

OPGELET: het dragen van een mondmasker op de speelterreinen en sportterreinen is verplicht (politiebesluit regio Midwest)

Deze wandelingen zijn niet echt geschikt voor rolstoelgebruikers.